22 d’abril 2014

Si l'alcalde Trias anima els catalans a anar a la "Feria de Abril", Catalunya Acció els anima a "no posar-hi els peus"

SI L’ALCALDE TRIAS ANIMA ELS CATALANS A ANAR A LA "FERIA DE ABRIL”, CATALUNYA ACCIÓ ELS ANIMA A “NO POSAR-HI ELS PEUS”

La passada setmana, en el decurs de la presentació amb tots els honors a l’Ajuntament de Barcelona del cartell de la 43a Feria de Abril de Catalunya, l’alcalde de la capital va animar tots els barcelonins i catalans a anar al recinte del Fòrum a fer costat a aquest esdeveniment. No li fa res a Xavier Trias promoure un esdeveniment on s’han aplicat durant anys pràctiques mafioses per part dels dirigents de la FECAC, començant pel seu antic president, Garcia Prieto.

Totes les informacions i notícies que han aparegut al llarg dels anys referents a la Feria de Abril demostren que aquest esdeveniment és només un negoci brut de quatre vividors espanyolistes que compten amb la complicitat de les administracions catalanes en forma de subvencions, ajudes i cessions gratuïtes de terrenys públics. La Feria és la combinació perfecta de corrupció i col·lonització.

Tot això ha arribat fins aquí perquè tota, absolutament tota, la nostra classe política de les darreres dècades ha permès aquesta vergonya a canvi d’un grapat de vots. Aquest és el caciquisme barceloní 2.0.

Per tot plegat, i veient que any rera any es continua celebrant amb total impunitat i suport institucional aquest esdeveniment de promoció d’un espanyolisme tronat i corrupte, Catalunya Acció anima als catalans a no posar els peus a la Feria de Abril de Catalunya que comença aquest proper dijous.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog