17 d’abril 2014

Catalunya Acció felicita els aficionats del Barça per la seva sonora xiulada a favor de la Declaració d'Independència

CATALUNYA ACCIÓ FELICITA ELS AFICIONATS DEL BARÇA PER LA SEVA SONORA XIULADA A FAVOR DE LA DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA EN LA FINAL DE COPA A VALÈNCIA

Una vegada més els seguidors blaugranes han sabut aprofitar un esdeveniment esportiu amb gran ressò internacional per a manifestar al món el seu sentiment independentista. Sense cap mena de complex han deixat clar davant les càmeres de televisió de mig món que la independència de Catalunya és el seu desig i que no volen ser espanyols.

Ja des de l’any 1925, quan el dictador Primo de Rivera va clausurar l’antic camp de les Corts per haver xiulat l’himne espanyol, els aficionats del F.C.Barcelona han demostrat el seu patriotisme davant les imposicions espanyoles.

Després del que vam veure ahir a l’estadi de Mestalla de València ja podem afirmar definitivament que els culers no deixaran passar cap oportunitat per deixar clar que són al costat del sentiment independentista majoritari dels catalans. Ho han fet a València i ho faran en qualsevol racó del món fins que assolim la llibertat de Catalunya. Malgrat els seus dirigents actuals o segons quins mitjans de comunicació que els protegeixen, el Barça i la independència de Catalunya caminen junts.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog