16 d’abril 2014

Catalunya Acció anima a una Gran Xiulada a favor de la Declaració d'Independència

Catalunya Acció promou una Gran Xiulada per la Declaració d'Independència de Catalunya durant la final de la Copa del rei espanyol el proper 16 d'abril del 2014

Catalans! Despertaaaa Ferroooo !!!

CATALUNYA ACCIÓ ANIMA A UNA GRAN XIULADA A FAVOR DE LA DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA (DUI) DURANT LA FINAL DE LA COPA DEL REI ESPANYOL

Després de l’èxit de les anteriors xiulades en el decurs de les finals de copa de futbol jugades pel F.C.Barcelona a l’estadi de Mestalla de València (2009) i a l’estadi V.Calderón de Madrid (2012), Catalunya Acció promou una nova monumental xiulada per a aquest proper 16 d’abril, aquest cop a favor de la Declaració d'Independència de Catalunya (DUI).

La situació política de Catalunya cada dia avança més cap a un escenari on la Declaració d’independència del Parlament de Catalunya (DUI) és la solució més raonable i efectiva per coronar el procés independentista actual. Ha estat el poble qui, des del 2009 aproximadament, ha portat la classe política fins a l’extrem que el debat sobre la nostra independència ocupa tot l’escenari polític de Catalunya. Ara, el que cal, és que la idea de la Declaració d'Independència (DUI) segueixi el mateix camí i es converteixi en l'eix central del debat polític a Catalunya. El proper dia 16 d'abril a València durant la final de copa entre el F.C.Barcelona i el Real Madrid tenim una gran ocasió per a fer-ne una gran difusió dins i fora de les nostres fronteres i començar a fer-ho possible.

La gran repercussió internacional que sempre tenen aquests partits cal aprofitar-la sempre per defensar el nostre ideal independentista. Una vegada més, des de Catalunya Acció, repetim allò que hem manifestat moltes vegades: hem d'aprofitar qualsevol esdeveniment polític, esportiu, cultural, etc., nacional o internacional, per tal de difondre la idea i l'objectiu d’un Estat Català independent.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog