10 de novembre 2008

Comunicat: Catalunya Acció dóna suport i s'adhereix a la Campanya per a la Restitució de les Senyeres al Saló de Cent

Catalunya Acció felicita i mostra tot el seu suport a la campanya ciutadana que exigeix la restitució dels domassos del Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta Campanya per la Restitució de les Senyeres del Saló de Cent, ha elaborat un manifest ciutadà amb la intenció de rebre les màximes adhesions possibles, i de moment ja hi ha més de 1.000 persones adherides així com una trentena d'entitats.

Catalunya Acció com a entitat adherida al manifest, dóna suport sense complexos a aquesta iniciativa popular i exigeix la restitució immediata dels domassos del Saló de Cent.

Catalunya Acció vol denunciar amb aquest comunicat la reiteració dels lacais del PSOE a Barcelona, d'amagar i negar qualsevol catalanitat de la capital de la nostra nació. Ja des del passat equip de govern municipal encapçalat per l'anterior alcalde Joan Clos (d'infausta memòria), i per l'actual govern de l'actual alcalde espanyolista Jordi Hereu, els renegats i patètics socialistes barcelonins, volen provincialitzar el nostre Cap i Casal, desplaçant la nostra capital a una simple destinació de turisme de borratxera i oci barat. L'espanyolització de la ciutat de Barcelona està en la ment i el pla d'acció d'aquests lacais del PSOE que volen una Barcelona provinciana, una més d'Espanya al servei de Madrid, i no pararan mentre siguin al capdavant del consistori municipal.

Recentment, l'afer dels domassos del Saló de Cent ha provocat una resposta ciutadana, però cal no oblidar afers com la restitució de les quatre columnes de Puig i Cadafalch, el domini .bcn en detriment del domini nacional .cat, el desplaçament de la Fira del Llibre en català a Sant Cugat, el pregons en castellà per les Festes de la Mercè, la negació d'enarbolar l'estelada pel seu centenari el passat onze de setembre, etc...

Sembla doncs, que l'alcalde Hereu i els regidors que li donen suport, pretenen negar tot allò que faci olor de catalanitat, volen imposar una Barcelona multicultural sense identitat pròpia, però això sí, multicultural però sempre en castellà. Un procès d'espanyolitació iniciat amb Maragall (recordeu l'afer de la bandera), Clos, Hereu, i darrere les bambolines energúmens com Joan Ferran i Carles Martí, tot comptant amb el miserable suport de partits com ICV i abans d'ERC i el silenci covard d'una oposició dita nacionalista de CiU, han portat a Barcelona a una situació de desnacionalització sense precedents, deixant d'ésser el referent nacional del país com en temps pretèrits.

Catalunya Acció pretén que aquesta Campanya, suigui l'inici d'una nova etapa on els barcelonins i tots els catalans comencem a veure la gravetat de la situació en què els lacais del PSOE han convertit el nostre Cap i Casal, bressol de llibertat, catalanitat i orgull nacional.

Catalunya Acció
10 de novembre del 2008
CATACCIO_Blog

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog