10 de novembre 2008

Acte: És l'hora de la independència

AN20081108_HoraIndependencia_powerpoint Èxit total. Multitud de patriotes desitjosos de la Independència i molts d'ells ja compromesos en el seu assoliment han escoltat les magnifiques exposicions dels dos oradors. Bona participació en els precs i les preguntes. S'hi han sentit i s'hi han exposat totes les inquietuds, patiments i respostes del futur proper de l'independentisme actual, l'independentisme sense adjectius rebaixadors.

El Sr. Joan Fonollosa i el Sr. Santiago Espot han compartit en un gran tant per cent l'anàlisi de la situació actual i les oportunitats i maneres de caminar decididament cap a la creació del nou i futur proper Estat propi de Catalunya. El camí a fer és costerut però la determinació a fer-lo és decidida i clara. "La Independència és i ha d'ésser un fet polític", i com a fet polític s'ha de dirimir. Per això ens cal un projecte polític que des de dins el Parlament català porti el nostre país a plantejar-se amb fermesa l'única qüestió vàlida: Independència o subjugació!

Molts patriotes catalans temen el que pot passar el 2010 si els partits d'obediència exclusivament catalana no sumen majoria i molts d'aquests patriotes de bona fe no entreveuen que CiU i ERC abans d'unir-se pel bé de Catalunya preferiran pactar amb els socialistes d'obediència espanyola.

Els independentistes innegociables de Catalunya Acció sabem prou bé que si no edifiquem una nova força política amb l'exclusiu objectiu de la nostra independència i del nostre propi estat no hi haurà ningú que en l'àmbit polític ho faci, entre altres coses perquè les cúpules d'ERC i de CiU així ja ho han expressat després dels seus respectius congressos.

Dos handicaps haurem de vèncer: primer la premsa catalana que fa vores a l'independentisme i riu totes les gràcies dels dependentistes, i segon la necessitat de diners per a pagar-nos la independència, que com resulta evident no es podrà pagar per la via de subvencions bancàries ni estatals espanyoles. Si ens haguéssim de refiar de les entitats bancàries pseudo espanyoles o de l'estat enemic el procés naixeria mort abans d'hora. "És l'hora de la Independència" i estem disposats a dedicar-hi l'esforç necessari, el sacrifici que comporta una tasca d'aquesta envergadura.

Salvador Molins
Conseller de Catalunya Acció

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog