12 de febrer 2013

Nota de premsa – Catalunya Acció felicita les aficions catalana i basca per la monumental xiulada al Borbó i a l’himne espanyol

CATALUNYA ACCIÓ FELICITA LES AFICIONS CATALANA I BASCA PER LA MONUMENTAL XIULADA AL BORBÓ I A L’HIMNE ESPANYOL EN LA FINAL DE COPA DE BÀSQUET DEL DIUMENGE PASSAT

Catalunya Acció, promotora de les xiulades a l’himne i al cap de l’estat espanyol en les finals de Copa de futbol de l’any 2009 i 2012, felicita les aficions catalana i basca, que el passat diumenge en el Buesa Arena de Gasteiz van manifestar el seu ferm rebuig cap a la monarquia i l’himne espanyol en forma de sonora xiulada.

Aquest diumenge es va viure una altra mostra de protesta popular contra la corrupta monarquia espanyola i l’himne que la representa. Els aficionats catalans i bascos presents a la final de copa de bàsquet van expressar així el seu sentiment independentista i també la seva repulsa cap a les actituds corruptes de la familia Borbó, perquè estem veient com Juan Carlos I está actuant exactament igual com han fet sempre els de la seva nissaga: enriquir-se mentre el poble viu una situació econòmica i social dramàtica. Des de Felip V fins a Alfons XIII aquesta ha estat la tònica habitual de tots els Borbons.

Davant d’aquests fets del passat diumenge, la secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, ha demanat mesures i sancions per evitar que es tornin a produir situacions similars en el futur. Des de Catalunya Acció li hem de manifestar, en primer lloc, que el seu temps l’empri en buscar el diner negre que sembla que ha omplert les butxaques dels seus companys de partit. I, en segon lloc, que les xiulades i protestes contra la monarquia i l’himne espanyol per part dels catalans només finalitzaran quan Catalunya sigui un Estat independent. Mentrestant només té una única possibilitat d’impedir-ho: denunciar, jutgar i sancionar un per un als milers i milers de catalans que omplen les graderies dels estadis o pavellons esportius i que continuaran xiulant quan vegin un membre de la monarquia borbònica o sentin l’himne espanyol. A veure si ho fa.

Finalment, Catalunya Acció, anima tots els catalans a continuar amb aquesta actitud de dignitat patriòtica manifestada una altra vegada el passat diumenge durant la final de copa de bàsquet.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog