17 de desembre 2009

Conferència de premsa: Presentació de Suma Independència


Avui 17 de desembre del 2009 s'ha presentat al Col·legi de Periodistes de Catalunya, a Barcelona, "Suma Independència", una iniciativa que promou una gran coalició de partits independentistes a les properes eleccions al Parlament.

L'impulsen Enric Canela (Deumil.cat), Santiago Espot (Catalunya Acció), Enric Fontanals (mostra d'entitats dels PPCC) i Mossèn Dalmau, que propugnen la necessitat d'una gran alternativa electoral unitària independentista transversal que aglutini el conjunt de moviments i partits catalanistes per als propers comicis. El manifest que promou Suma Independentista demana la constitució d'aquest "moviment unitari" i fa una crida "a tots aquells que tinguin per objectiu la independència per tal que deixant de banda provisionalment les diferències polítiques, socials o culturals ens unim per aconseguir una majoria parlamentària per proclamar la independència de la nostra nació".

Han signat el manifest, a part dels promotors, Josep Manel Ximens, impulsor de la consulta per la independència d'Arenys de Munt, Joan Solà (UB), Antoni Castella, Jordi Bilbeny o Isabel Clara-Simó, entre d'altres.

Diari Avui
http://paper.avui.cat/article/politica/180314/proposen/bloc/unitari/sobiranista/eleccions/parlament.html
Nació Digital
http://www.naciodigital.cat/noticia/13077/suma/independencia

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog