17 de desembre 2009

Comunicat: Valoració de l'èxit de les consultes per la independència del 13-D

 consultes13D_01

  1. Primer de tot volem felicitar tots els voluntaris que han participat en l’organització de les consultes del passat 13 de desembre. Cal reconèixer-los que gràcies a la seva feina ha estat possible poder passar, en només tres mesos, de la primera consulta d’Arenys de Munt a organitzar-ne més de 160, generant una il·lusió mai vista entre els votants. Tots ells han treballat com un sol home i per un sol objectiu. I l’han aconseguit.
  2. Les consultes del passat diumenge, com a primàries de la nostra independència que realment són, el que ens han possibilitat ha estat poder quantificar que, només amb un primera tongada de consultes, i sense cap suport dels grans mitjans de comunicació, ni cap campanya institucional, ni cap finançament públic, hi ha 200.000 catalans a punt per a ser actius promotors de la independència de Catalunya. Aquest és el gran resultat d’aquestes consultes. I això és un símptoma clar de l’inici d’un aixecament cívic i democràtic en tota regla que s’anirà estenent per tot el nostre país i que no té aturador.
  3. D’altra banda, aquestes consultes han estat la millor campanya a nivell nacional i internacional mai feta a favor de la causa de la llibertat de Catalunya. Hem aconseguit que la independència de Catalunya estigui en el centre del debat polític, sense que els grans mitjans de comunicació ho hagin pogut silenciar. Gràcies al gran ressó i seguiment internacionals hem fet saber a tot el món globalitzat el nostre anhel d’independència. Pel que fa a Espanya, amb aquestes consultes els hem demostrat que els catalans no acceptem viure més temps agenollats i que ni ens han vençut ni ens venceran.
  4. Aquestes consultes han posat damunt la taula una nova forma de fer política que ha deixat totalment descol·locats als partits tradicionals. Tanmateix, sempre s’ha portat la iniciativa tot fent viable i propera a la gent una idea que semblava impossible: un Estat català independent.
  5. I, finalment, volem destacar que amb la qualitat organitzativa d’aquestes consultes i el resultat aclaparador del sí, hem enviat un missatge de primera magnitud de democràcia i ordre als nostres principals aliats, que ens hauran de validar i reconèixer l’Estat Català com a membre de ple dret en el context internacional en el moment que declarem la nostra independència.

Catalunya Acció
17 de desembre del 2009
CATACCIO_Blog

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog