30 de setembre 2008

Comunicat: Catalunya Acció mostra el seu suport al moviment independentista decidim.cat sorgit dels ajuntaments

30 de setembre del 2008
Més de 1000 regidors i alcaldes de tot el Principat de Catalunya s’han adherit des de l’àmbit municipal al manifest autodeterminista impulsat pels promotors del moviment decidim.cat, encapçalats pels alcaldes i alcaldessa de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, el de Castellterçol, Manel Vila, i Santpedor, Laura Vilagrà.

La iniciativa pretén contribuir des del món municipal a "construir el procés democràtic cap a l'autodeterminació de la nació catalana" tal i com indiquen els portaveus d’aquesta campanya autodeterminista. Tot aquest procés culminaria amb una consulta popular no vinculant en tots aquells municipis que ho aprovin en els seus plens, exercint un precedent històric carregat d’un alt contingut simbòlic i pedagògic, contribuint així, des dels ajuntaments, a la construcció d'un veritable procés democràtic cap a l'autodeterminació de la nació catalana per assolir un estat propi.

Catalunya Acció vol mostrar el seu suport a aquesta iniciativa municipal, promoguda per decidim.cat, que engega un projecte viable i desacomplexat per als catalans, al marge de sigles partidistes i interessos personals amb l’objectiu de visualitzar i materialitzar els anhels independentistes que clama la societat catalana.

Tanmateix, Catalunya Acció lamenta un cop més la inutilitat dels nostres dirigents que ocupen cadira al Parlament de Catalunya, evidenciant-se com a veritables taps del procés d’independència d’aquest país, ja que una iniciativa com aquesta coordinada i potenciada des del Parlament seria d’un impacte sense precedents.

El procés d’independència avança com una locomotora, cada cop hi ha més vagons i per tant més passatgers, però hi ha un maquinista aferrissat a no posar-la a ple rendiment, per tant, ha arribat el moment de substituir-lo i posar-ne al capdavant un altre que no escatimi en carbó per arribar a la destinació definitiva, la independència.
CATACCIO_Blog 

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog