14 d’octubre 2008

Catalunya Acció participa en l'acte "12 d'octubre: Ni hispanitat ni constitució espanyola! 80è aniversari de la Constitució Catalana de l'Havana"

Aquest dissabte passat, 11 d'octubre de 2008, Catalunya Acció va participar en l'acte unitari organitzat pel Partit Republicà Català (PRC) per a commemorar i reivindicar el 80è aniversari de la Constitució Catalana de l'Havana a la Masia Can Borrell d'Arenys de Munt.
En l'acte, hi van intervenir Carles Bonaventura, Secretari General del PRC; Agustí Barrera i Josep Sort, com a historiadors; Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt; Joan Manuel Ximenes, regidor d'Arenys de Munt de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP); Gerard Fernandez, de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD); Àngel Lombarte, d'Unitat Nacional Catalana (UNCat), Santiago Espot (durant la seva intervenció, a l'esquerra de la foto) President Executiu de Catalunya Acció; Agustí Soler, del Partit Republicà Català (PRC) i cloent l'acte amb el Cant de la Independència a càrrec de Núria Inglès. La presentació i coordinació de les intervencions foren a càrrec de Josep Maria Armengol, President de la Regió de Girona del PRC. Fou un acte solemne i engrescador que va recordar l'esperit dels separatistes dels anys '20 del segle passat, on la fermesa, la determinació i la fe en la victòria eren presents en aquells homes que van redactar la Carta Magna de la seva futura República de Catalunya.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog