02 de maig 2007

Acte: Catalunya Acció es presenta a Barcelona (El Barcelonès)

Avui 2 de maig del 2007 al Centre Cívic Fort Pienc de Barcelona, el Sr. Oriol Escuté, estudiant de 4t curs de la carrera d'Història i membre de Catalunya Acció, ha presentat l'acte amb un discurs solemne i exemplificador per a la joventut catalana. A continuació, el Sr. Santiago Espot, President Executiu de Catalunya Acció, ha exposat una excel·lent conferència sobre el tema "Barcelona capital del futur Estat Català". El nombrós i entusiasta auditori ha aplaudit sincera i profusament diversos aspectes de l'exposició del Sr. Espot. Interessants també han estat els torns de preguntes per part dels assistents que han enriquit el debat, i tot plegat ens ha quedat un bon regust d'aquest reeixit acte.

Diferents tendències de l'ampli ventall polític de l'independentisme català (partits, plataformes, associacions, etc.) han pogut escoltar, gaudir i aprofitar una conferència en què Catalunya i la seva inseparable capital assolien l'autèntic i sublim nivell que com a tals els correspon.

Tot plegat, veraç prova de que el pensament i esperit de Catalunya Acció creix en tots sentits: extensió, credibilitat, coherència i significació pública; i que amb Catalunya Acció s'eleva el llistó del sentit polític del poble de Catalunya que de mica en mica reforça la seva moral de victòria, un dels objectius intermedis necessaris per a avançar cap a la creació d'un Estat Propi dels Catalans en l'horitzó de l'any 2014. Salvador Molins i Escudé President de Som 10 Milions, President del BIC i Conseller de Catalunya Acció

Per a escoltar l'acte (35 min) directament des d’Internet cliqueu aquí mateix. Per a descarregar el fitxer de veu (35 min, 12 Mb) cliqueu aquí mateix.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes