12 de setembre 2006

Exposició de Catalunya Acció per la Diada Nacional a Barcelona


Aquest passat 11 de setembre del 2006, coincidint amb la commemoració de l'heroica resistència que van oferir els catalans de la Barcelona del 1714 a les tropes ocupants del borbó Felip V (només els rucs, mesquins, curts de front i/o botiflers poden dir que els catalans ja hem recuperat les nostres llibertats i convertir la commeració d'una resistència en la cel·lebració d'una derrota), Catalunya Acció va participar a la Mostra d'Entitats amb una carpa concebuda com una exposició. La intenció era que la gent pogués copsar i comprendre el projecte de Catalunya Acció, les idees força i els factors claus que ens permetran avançar i assolir el nostre objectiu: tenir un Estat propi en una dècada aproximadament.


 

 



A continuació posem a la vostra disposició tot el material que van poder veure els assistents a aquesta exposició:

1. Vídeo de l'exposició.
Aquest vídeo permet a aquells catalans que segueixen el projecte de Catalunya Acció des de l'estranger o que no van poder passar per la carpa veure l'exposició com si talment l'estiguessin visitant.
Cliqueu aquí per a veure el vídeo des d'Interntet.
Cliqueu aquí per a baixar-vos el vídeo.

2. Dossier de Catalunya Acció en format PDF.

Aquest és el dossier que vam donar als assistents a l'exposició i en recull la informació principal: declaració de principis, Pla Independència 2014 i articles bàsics.
Cliqueu aquí mateix.

3. Vídeo de l'entrevista que va fer la televisió de Berga a en Salvador Molins (Conseller de CA) i a en Santiago Espot (President Executiu de CA) on s'exposa de forma comprensible què és Catalunya Acció.
Cliqueu aquí per a veure el vídeo des d'Internet
Cliqueu aquí per a baixar-vos el fitxer.

4. La darrera presentació (versió 26) sobre l'espoliació fiscal que patim els catalans en format Power Point.
Aquesta versió incorpora a més un capítol sobre les infraestructures endarrerides a Catalunya a causa de l'espoli fiscal, les infraestructures que s'estan fent a Madrid (línies de metro, trens d'alta velocitat, aeroports) i l'estratègia del govern espanyol per als propers anys que que queda clarament recollida en el Plan Estratégico de Infraestructuras y Transportes (2005) del Ministerio de Fomento.
Per a veure la presentació des d'Internet o baixar-vos el fitxer cliqueu aquí mateix.

5. La presentació sobre les estadístiques de la independència de Catalunya en format Power Point.
Per a veure la presentació des d'Internet o baixar-vos el fitxer cliqueu aquí mateix.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog