30 de març 2013

Convocatòria: El proper dissabte 30 de març a les 11.30h tots a Gallifa fent costat a l’alcalde Jordi Fornas

EL PROPER DISSABTE 30 DE MARÇ A LES 11.30h TOTS A GALLIFA FENT COSTAT A L’ALCALDE JORDI FORNAS

Aquest proper dissabte es debatrà en el decurs d’un ple extraordinari de l’ajuntament de Gallifa la moció de censura presentada pel grup municipal de CiU contra l’actual alcalde per Solidaritat Catalana per la Independència i membre de Catalunya Acció, Jordi Fornas. Els motius d’aquesta moció són les diverses iniciatives patriòtiques que ha endegat la primera autoritat d’aquest municipi del Vallés Occidental en pro de la independència de Catalunya.

Jordi_Fornas_01 Jordi Fornas ja es va guanyar la simpatia de l’independentisme quan, de forma desacomplexada, va desafiar la virreina espanyola a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, tot posant una minibandera espanyola a la façana del seu consistori. Abans, però, havia estat el primer alcalde de Catalunya en exercir la sobirania fiscal en dipositar els impostos municipals a l’Agència Tributaria Catalana. Aquesta iniciativa, pròpia de qui actua amb fermesa política i patriòtica, la va portar a la darrera assemblea de l’AMI (Associació Municipis per la Independència) i va fer que s’aprovés per unanimitat. Poc després, també va acompanyar la iniciativa de Catalunya Acció que encoratjava els municipis catalans amenaçats per Llanos de Luna per no penjar la bandera espanyola a no contractar ni consumir cap producte espanyol per defensar així els interessos de les empreses catalanes.

Tot això es anar massa lluny pel partit que avui governa Catalunya. Es veu que ells voldrien un procés d’independència sense cap enfrontament institucional i que no molestés ningú. Sobretot a la virreina Llanos de Luna. Segurament, el problema que tenen és que les actituds de dignitat nacional d’en Jordi Fornas posen massa en evidència les claudicacions que comencem a albirar en alguns dels principals dirigents de la coalició de Convergència i Unió. Per tot plegat, han encarregat a l’escolanet que tenen a Gallifa, en Mateu Sobregrau (cap del grup municipal de CiU), que posi fre a l’actitud d’encarar-se amb Espanya de l’actual alcalde.

Podem afirmar sense por a equivocar-nos que, si la moció del proper dissabte prospera, la “rojigualda” tornarà a onejar amb tot el seu esplendor a l’ajuntament de Gallifa i els impostos dels seus veïns tornaran a ser enviats a Espanya directament. Això seria una derrota per Catalunya que no podem permetre. Perquè si guanya la moció de CiU guanya Espanya i guanya Llanos de Luna.

Així doncs, el proper dissabte 30 de març a les 11,30h. TOTS A GALLIFA FENT COSTAT A L’ALCALDE FORNAS!

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog