12 de febrer 2009

Acte: Conferència de Catalunya Acció a Sant Cugat del Vallès

El passat 9 de febrer, Catalunya Acció va organitzar un acte a Sant Cugat del Vallés a l'Espai gastronòmic i cultural Terra Dolça. L'acte va comptar amb la col·laboració de la Seu Territorial d'Òmnium Sant Cugat, la Delegació local dels 10Mil a Brusel·les per l'Autodeterminació i el nucli local de la Plataforma pel Dret a Decidir. L'acte fou presentat pel Sr. Joan Contijoch (a la dreta de la foto), i el Sr. Santiago Espot (a l'esquerra de la foto), President Executiu de Catalunya Acció, va desenvolupar la conferència "Com encarar la independència".

Els assistents van seguir amb molt d'interès la conferència a càrrec del Sr. Santiago Espot, on d'ell se'n van despendre elements, idees i problemàtiques claus per encarar amb èxit l'assoliment d'un estat propi per a la nació catalana. Entre d'altres qüestions, el Sr. Santiago Espot, ha explicat que hi ha uns dos milions de vots independentistes que es troben diluïts en partits polítics tradicionals que no tenen com a prioritat assolir un estat propi. I ha remarcat que el país ens falla per dalt, i per aquest motiu, cal substituir la classe política actual urgentment, emplaçant a la creació d'una gran coalició independentista o front patriòtic que marqui l'agenda política i nacional d'aquest país en un futur immediat.

Un cop acabada la conferència, les més de seixanta persones que omplien la sala han participat d'un torn de preguntes on el Sr. Santiago Espot ha pogut aclarir i explicar qualsevol dubte o qüestió que plantejaven els assistents, creant en molts casos, enriquidors debats i propostes de com encarar el procés de secessió política que s'aproxima al nostre país amb èxit.
Video - Entrevista al Sr. Santiago Espot del diari electrònic cugat.cat
Notícia de l'acte del diari electrònic cugat.cat

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog