09 de juny 2008

Campanya de resposta al Director General d'Air Berlín pel seu menyspreu cap a la nació catalana (9 al 13 de juny del 2008)

Editorial del Director General (en alemany) Editorial del Director General (traduïda al català) Notícia del diari Avui (5/juny/2008) Reaccions de la premsa internacional (10/juny/2008)

A. QUÈ EN PENSA CATALUNYA ACCIÓ SOBRE LA LLENGUA

"LA MENTIDA DE LA LLENGUA" (conferència en format PDF) per Maria Torrents (Consellera de Catalunya Acció) Conferència realitzada dins l'acte "Llengua i Estat" organitzada per Catalunya Acció el 19 d'abril del 2008

B. EXPLICACIÓ DE LA CAMPANYA

Aquesta campanya d'emails pretén:

  • Transmetre de forma contundent al Director General d'Air Berlín, el Sr. Joachim Hunold, tota la indignació i malestar que ha provocat la seva editorial a l'Air Berlin Magazine, on ridiculitza, insulta (en el text de la vinyeta que acompanya l'editorial) i menysprea la Nació Catalana i la nostra llengua, el català. Davant la passivitat, tebiesa i renúncia dels nostres dirigents polítics i culturals durant 30 anys a l'hora de fer-nos respectar contra aquests tipus d'agressions intolerables, animem tots els catalans de tots els racons de la nostra nació a participar en aquesta campanya per a recordar al Sr. Hunold que els catalans ni oblidem ni perdonem, que no tots som com un Pujol o un Maragall que s'han caracteritzat sempre per demanar perdó per existir i ser catalans. No pretenem amb aquesta campanya que el Sr. Hunold es disculpi amb els catalans ja que és ingenu esperar això d'un home d'aquesta baix nivell ètic i intel·lectual.

  • Posar en evidència els plantejaments espanyolitzadors i contraris als interessos de la Nació Catalana del partit dels Ciudadadanos, que pretén presentar al Parlament del Principat de Catalunya una proposta de resolució en defensa d'Air Berlín arrel de les crítiques que aquesta aerolínia ha rebut per insultar i ridiculitzar els catalans. Després resulta que aquesta colla de colonitzadors amagats darera l'etiqueta de demòcrates diuen que ells només parlen "d'allò que realment interessa la gent".

Si vostè decideix participar en aquesta campanya estarà enviant de forma automàtica i anònima (sense que aparegui el seu nom i cognom) dos emails.

  1. S'enviarà un primer email a 10 alts responsables d'Air Berlin que portarà per títol "MALLORCA ÉS NOSTRA, NO DEL REICH" i el seu contingut serà la següent imatge: MALLORCA ÉS NOSTRA, NO DEL REICH (Vinyeta dibuixada per en Jordi Bibià )

  2. S'enviarà un segon email a 5 adreces del partit dels Ciudadanos que portarà per títol "ELS CIUDADANOS DE SEMPRE TORNEN A L'ATAC" i el seu contingut serà la següent imatge:
    Hi ha colonitzadors que es pensen que els seus drets individuals poden passar per sobre els drets col·lectius de tot un poble

C. COM PROCEDIR PER A PARTICIPAR

  1. Si vostè clica a continuació on diu "OBRIR FORMULARIi" se li obrirà una finestra amb un formulari on només haurà d'entrar el seu email i el territori de la nació d'on és. OBRIR FORMULARI (desactivat, campanya tancada)

  2. Dins d'aquesta mateixa finestra del formulari podrà CONFIRMAR o CANCEL·LAR la tramesa dels emails als destinataris esmentats.

  3. Si ha confirmat la tramesa dels emails aleshores si li obrirà una finestra amb l'estadística de l'enviament per territoris. Si des d'aquesta mateixa finestra fa CTRL+F5 es tornaran a enviar un altre cop els emails. Pot fer CTRL+F5 tantes vegades com vulgui (recordi que els emails són anònims). Si vol pot tornar a entrar a la campanya en un altre moment, tornar a posar el seu email i tornar a enviar els emails tants cops com vulgui.

D. RESULTAT DE LA CAMPANYA

Catalunya Acció vol felicitar tots els catalans que han participat en aquesta campanya des dels diferents territoris de la nostra nació per la intensitat i contundència de la resposta. Com a resposta als insults i menyspreus rebuts per part del Director General d'Air Berlín s'han enviat 34.191 emails a cadascun dels 10 responsables de la companyia, des del dilluns dia 9/juny/2008 fins al divendres 13/juny/2008, la qual cosa fa un total de 341.910 emails tramesos a Air Berlín. Com a resposta al partit dels Ciudadanos per pretendre defensar l'actitud d'Air Berlín al Parlament del Principat de Catalunya s'han enviat 22.217 emails a 5 adreces del partit (una d'elles al Grup Mixt del Parlament), des del dimecres dia 11/juny/2008 fins al divendres 13/juny/2008, la qual cosa fa un total de 111.385 emails tramesos al partit dels Ciudadanos. Els únics diaris catalans (digitals) que es van fer ressó de la campanya de Catalunya Acció contra Air Berlín i Ciudadanos van ser: E-noticies.cat Nationalia.info Ciutadans - Partido de la Ciudadania va emetre una nota de premsa a la seva web sobre la campanya de Catalunya Acció que l'agència EFE va distribuir. Alguns dels mitjans espanyols que s'en van fer ressó són: Discapnet.es Ecodiario.es Soitu.es Wikio.es Mallorcadiario.com L'edició en paper del diari El Mundo s'en va fer ressó de la campanya contra Ciudadanos però sense mencionar el nom de Catalunya Acció.

Ni oblidem ni perdonem

Etiquetes

Arxiu del blog